Abordarea meu next DIY Project … Cămară mică

Fă cunoștință cu dulapul meu din cămară. E mică, dar sunt hotărât să o fac să strălucească.

să picteze peste uși colorate louvered

Poate vă amintiți când am pictat ornamentele maro colorate și ușile lunetă, albe.

Mic dulap cămară makeover

Cămară meu mic nu este un walk-in cămară stil, dar un dulap mic chiar de pe bucătăria mea în hol, care se execută între studioffice mea, hol de întuneric, și foaier.

Este teeny în comparație cu cămară în casa mea anterioară pe care am scris despre aici: am transformat un dulap Coat într-o cămară

Am făcut această cămară prin adăugarea pe și dublarea dimensiunea unui dulap haina singur ușă, care a fost în mudroom. It made pentru unul simplu accessible și organized perioadă that magazin complet un bit.

Am acoperit chiar și pereții în ambalaj cadou un an pentru a schimba aspectul.

Idei de organizare Idei pentru acasă

Înapoi în ziua de azi în casa de pe lac.

Nu există nici o modalitate de a extinde această cămară mici, dar am de gând să-l restyle pentru a face să funcționeze pentru mine, atât funcțional, precum și vizual. Trebuie să facă lucrurile destul de 🙂 Există locuințe HVAC pe partea stângă, care trebuie să rămână. Am învățat să trăiesc cu ea, deoarece nu poate fi mutat.

Prima schimbare va fi îndepărtarea ușii bi-ori și adăugarea unei uși albe din lemn masiv de 24 inch. Am putea avea nevoie pentru a reduce părțile laterale ale ușii pentru a se potrivi deschiderea ușii, deoarece deschiderea este mai mică de 24 „inch. Sculele electrice ne vor ajuta să-l personalizăm. Odată ce noua ușă este în…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *