Albastru și alb mici baie makeover

Astăzi este o zi am fost de așteptare cu nerăbdare pentru a posta despre. Acesta a fost în a face pentru ultimele câteva luni. Am făcut echipă cu alte 9 culori iubitoare acasă decor bloggeri pentru a vă aduce …

Iubitorii de culoare Home Decorare Blog Cameră Makeover tur

Cu decor neutru atât de popular în decorarea chiar acum, am vrut să arate că ne place foarte mult folosind culoarea pentru a decora casele noastre și inspira să facă același lucru.

Astăzi puteți vedea camera fiecare blogger Color Loving este de planificare pentru a face peste în stilul lor de culoare iubitoare. Pe 27 iunie, vom dezvălui toate AFTER din camerele noastre. Link-uri către toate blog-uri care au luat parte la seria este la sfârșitul acestui post.

Am două dormitoare și o baie la etajul doi al casei mele. Le folosim pe amândouă pentru oaspeți. Am de gând să makeover una dintre aceste camere și baie pe care o numesc „suita de oaspeți”. Sunt decorarea unul dintre dormitoare pentru a fi mai masculin folosind o schemă de culoare bleumarin și verde. Am arătat la începutul acestei camere în acest post: sa faci o tăblie simplă. Cealaltă cameră, am de gând să utilizați mai multe culori feminine, care va include roz și portocaliu.
Baie: ÎNAINTE de

Înainte-și-după-baie-makeover-dezvăluie

Iată arăta baia de la etaj când ne-am mutat prima dată în casă.

să înceapă un proiect de îmbunătățire acasă DIY

Totul pe o parte a camerei este plecat, am scos plafonul popcorn și pictat camera. Am fost în speranța de a păstra podea țiglă, dar nu a continuat sub vanitate și a fost prea bej pentru schema mea de culori planificate, așa ed pus în podele noi pe care le voi dezvălui în câteva săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *