Alegerea unui lemn podea pata de culoare pentru bucătăria mea & living

Dacă sunteți în căutarea de a reîmprospăta sau retermina podele din lemn de esență tare în casa ta, eu sunt în procesul de a avea podea în bucătăria mea și camera de zi reterminat. Sunt schimbul de idei și sfaturi care vor ajuta la alegerea culorii patei și termina mai ușor.

În ultimele 3 săptămâni, casa mea a fost supusă a două „mari proiecte de îmbunătățire a locuințelor”. Modus operandi meu de obicei este de a merge înainte și înapoi între proiecte mai mari și cele mai mici, dar aceste două proiecte doar lovit în același timp și au fost luați tot timpul meu și atenția.

Ambele proiecte au implicat procesul de a avea de a alege o culoare și nu doar pentru o bucată de mobilier, dar pentru exteriorul casei mele și o nouă culoare pentru podea din lemn de e-tare în bucătăria mea și camera de zi. Sunt foarte încântat de ambele proiecte și modul în care acestea sunt de cotitură afară, dar procesul de a alege culoarea potrivita poate fi un pic stresant.

Bucătărie cu herringbone podea din lemn de esență tare, care a devenit portocaliu cu vârsta.

Am împărtășit recent cu tine procesul meu cu privire la modul în care am ales culoarea pentru exteriorul casei mele. S-a făcut totul. Îmi place și promit că vă voi arăta după curând.

În această săptămână, herringbone model podea din lemn de esență tare în bucătăria mea și camera de zi este obtinerea reterminat și am nevoie să dau seama ce culoare am vrut să fie.

De obicei, Ed și am DIY proiectele noastre de îmbunătățire acasă, dar pentru ambele dintre aceste proiecte mari am simțit că a fost mai bine pentru a apela în argumente pro.

Camera de zi care arată podea din lemn de esență tare, care a transformat portocaliu portocaliu de-a lungul timpului

Din prima zi ne-am mutat în casă 3-1/2 ani în urmă, am vrut pentru a obține podeaua în bucătărie și camera de zi reterminat. Îmi place modelul unic herringbone pe podea, dar nu de culoare portocalie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *