am ales culoarea pentru a picta exteriorul casei mele

Astăzi este o zi foarte interesantă. După mutarea și care trăiesc în casa lac de 3 ani și 4 luni – lemn exterior și asieta pe casa care este în prezent un verde teal întuneric va fi pictat!

Culoarea teal de vopsea a fost un lucru nu mi-a plăcut despre exterior ul epocii 1970 din ziua în care ne-am uitat prima dată la casa cu agentul imobiliar, în special pe partea din față a casei.

Casa de fotografii înainte de makeover

Nu mi-a plăcut culoarea închisă de pe downspouts, schițând ferestrele și ușile. Nu m-am deranjat la fel de mult pe partea lacului casei, deoarece fatada are un recurs mai rustic, dar fata are un vibe modern casa de caramida ranch-ul și culoarea nu a simțit bine pentru mine.

Ecran de culori glidden PPG vopsea la Home Depot

Mi-a luat timp… Nu m-am grabit în deciziile de actualizare și a considerat toate opțiunile și a sperat poate mi-ar câștiga la loterie și ar putea transforma exteriorul casei modul în care o fac pe HGTV arată că du-te pentru factorul WOW.

Bineînțeles că asta nu s-a întâmplat. În schimb, facem o viață reală, un pas la un moment dat casa exterior makeover pe un buget. Casa are nevoie de un acoperiș nou, astfel încât costul de înlocuire care a trebuit să fie luate în considerare în bugetul nostru.

Am împărtășit anterior câteva posturi despre ideile mele și gândurile despre ceea ce aș dori să fac în afara casei. Ei au variat de la care acoperă caramida cu siding scândură la pictura marina caramida, bronz și chiar alb.

În timp ce am fost în considerare toate opțiunile, am fost de luare mici actualizări de la eliminarea o masă de 10 picior mare holly tufișuri de-a lungul partea din față a casei, adăugând obloane la malul lacului al doilea etaj usi glisante de sticlă pentru a picta toate ușile exterioare pictate să arate ca pată de lemn.

Cititorii mi-au dat, de asemenea, o mulțime de idei mari să se gândească și să ia în considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *