Colorat Guest Bedroom Makeover pe un buget

Scopul meu pentru această cameră de oaspeți a fost de a face mai feminin. Am o altă cameră de oaspeți în casa mea. Este mai masculin în culoare și decor. Deci, atunci când oaspeții vin să rămână, eu pot lăsa acum să aleagă ce cameră ar dori să rămână în. Cu cât e mai feminin sau mai masculin. În casa mea anterioară, am DIY’ed fiecare aspect al unui dormitor pentru a face camera de oaspeți gata.

Casa mea are 4 dormitoare și copiii mei sunt cultivate și pe cont propriu, care îmi permite utilizarea a două camere pentru oaspeți. Al patrulea dormitor din casa mea este o sală de jocuri.
Roz și turcoaz decorare schema de culori
Guest Bedroom Makeover pe un buget

Pentru schema de culori pentru această cameră de oaspeți, am folosit o abordare caleidoscopică. Pops de culoare vibrantă vin la viață în cameră împotriva pereților vopsite alb.
Cameră de oaspeți Makeover înainte de

dormitor-makeover-înainte de

În ceea ce privește dormitoarele, această cameră a fost destul de neutră. Este nevoie doar de modificări cosmetice, împreună cu unele idei simple dormitor decorare, nu demo necesare pentru a obține un oaspete-gata. Am luminat-o un pic cu vopsea albă și o mulțime de popde culoare.
Cameră de oaspeți Makeover după

Decorare cu culori într-un dormitor

Știi că-mi place ca pereții albi să vitrină și să evidențiez orice altceva în și despre o cameră. M-am gândit de pictura peretele din spatele patului, bleumarin, dar știu de la 33 de ani de decorare casele mele, nu aș fi fericit cu ea. Ar arăta dramatic într-o fotografie, dar nu în stilul meu.
Accesează cele mai bune idei ale noastre cu un tiperă
Accesează cele mai bune idei ale noastre cu un cont mai multe idei

Pentru a adăuga culoare la perete, am așteptat pentru o vânzare pe 24 „x 48” întinse panza de la Michaels, acestea sunt o modalitate ieftină de a decora un perete într-un dormitor care oferă o mulțime de impact!

I-am cumpărat 5 și a folosit un amestec de vopsea ambarcațiunile de a le picta folosind culori luate de la răspândirea pat. Pentru a le atârna în mod egal cu fiecare alte a fost făcut ușor cu acest home-made imagine agățat instrument.

Într-o lume perfectă, mi-ar plăcea să aibă podele din lemn în dormitoare, dar pentru moment covorul bej trebuie să rămână. Cred că pot juca „Pollyanna Glad Game” și să spun… Mă bucur că e neutru. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *