Creați Faux Wallpaper Folosind Paint și un stencil

Săptămâna trecută am postat dezvăluirea de baie oaspete în casa mea. Astăzi, vreau să vă arăt am folosit un tipar de perete pentru a crea aspectul de tapet. Eu îi spun tapet fals.

de a stencil un perete folosind un Royal Designs Studio stencil

Wallpaper poate fi destul de scumpe, chiar și pentru un spațiu relativ mic, un peste tot stencil costurile în jur de 50 dolari și pot fi reutilizate. Există atât de multe modele de a alege de la, plus cea mai bună parte te pentru a alege orice culoare pe care doriți.

Creați Faux Wallpaper Folosind Paint și un stencil

Toate-peste stencil de perete sunt concepute pentru a vă ajuta să acopere zone mari rapid, astfel încât, în funcție de dimensiunea camerei s-ar putea fi capabil de a obține proiectul făcut într-o zi sau chiar o după-amiază.

de a stencil o cameră mică, cu un plafon în unghi

Baia mea este mică, cu un plafon în unghi, o ușă și o fereastră care a trebuit să fie stenciled în jurul. Mi-a luat o zi întreagă să-mi fac treaba.

Baie cu tapet faux creat cu un tipar

Partea grea pentru mine a fost faptul că tavanul este înclinat.

Creați Faux Wallpaper Folosind Paint și un stencil

Am avut de a se potrivi stencil în fiecare dintre unghiurile de colț, plus 3 mai mult de mai sus ușa și fereastra din cameră. Pentru a face mai ușor, am început stenciling din partea de sus a peretelui scândură și apoi până la tavan. Pentru ultimul rând de-a lungul liniei de tavan, am tăiat stencil în jumătate cu foarfece pentru a face procesul mai ușor. Mai multe despre modul în care am făcut acest lucru în tutorial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *