de a personaliza o pernă, dishtowel și mai mult…

Săptămâna trecută ți-am arătat am adăugat puțină personalitate holului întunericului adăugând semne pictate manual la uși. Dacă ați citit post, atunci știi că eu nu sunt artist și pentru a crea semne am folosit computerul meu și imprimanta să mă ajute în a face semnele arata ca email francez. Fără aceste instrumente, mi-ar fi fost greu să fac semnele.

Astăzi vreau să împărtășesc cu tine că același proces am folosit pentru a picta semnele pot fi, de asemenea, utilizate pe tesatura. Da tesatura, doar cred că de toate elementele ai putea personaliza nu numai pentru tine, dar cu sezonul cadou-oferindu-nu prea departe ai putea face cadouri personalizate de cuvinte pictura, proverbe, monograme, inițialele, sau numele unui copil pe doar despre nimic din tesatura. Perne sunt distractive, dar ai putea personaliza dishtowels, servetele, șorțuri …. și mai mult.

de a personaliza o pernă. Aici este un pas-cu-pas tutorial cu privire la modul de a face propria fii perna oaspete

Înapoi în iunie am postat despre makeover de camera mea de oaspeți. Pentru pat, am făcut o pernă lombară cu pom-pom trim și cuvintele… Ești invitatul nostru.

Grandin-Road-catalog Be-Our-Guest-Pillow

Eu nu pot lua credit pentru ideea, doar să facă un knock-off de ea. 🙂 Am văzut inițial perna în fotografia de mai sus de peste pe Grandin Road și iubit-o. Știam că trebuie să-mi fac una. Am avut toate proviziile în stash meu ambarcațiuni și a mers în căutare de un font care sa uitat aproape de cel de pe perna.

Dacă nu aveți încă fonturi decorative sau frumoase pe computer, puteți obține sute gratuit. Puteți afla în acest post: de a găsi și descărca fonturi gratuite. Eu folosesc Photoshop Elements pentru a mări fonturile la dimensiunea de care am nevoie, dar puteți face acest lucru, de asemenea, în orice software de editare foto sau Microsoft Word.

se creează litere mari în Microsoft Word:

Deschideți un document necompletat nou.
Tastați cuvintele dorite. Dacă aveți o zicală, creați un document necompletat nou pentru fiecare cuvânt.
Evidențiați cuvântul (cuvântele) cu cursorul pentru a modifica fontul și dimensiunea de tip pentru a le face cât mai mari pentru dimensiunea proiectului.
Imprimarea pe foi de hârtie de imprimantă

Dacă nu ați făcut acest lucru, va trebui să joace în jurul un pic până când veți obține litere dimensiunea pe care doriți pentru proiectul dumneavoastră. Pentru perna mea și cuvintele Fie oaspetele nostru, am făcut un document / fișier pentru fiecare cuvânt. În acest fel am putut face fiecare cuvânt foarte mare pentru a umple o bucată de hârtie de imprimantă. Dacă cuvintele tale trebuie să fie mai mari decât o bucată de hârtie de imprimantă, puteți imprima secțiuni de litere super mari și apoi banda de hârtie imprimată și părți ale literelor, împreună cu bandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *