De ce nu am pictat exteriorul casei mele

Profesionale exterior acasă pictura sfaturi pentru proprietarii de case, care va ajuta atunci când DIY’ing proiectul de pictura casa ta. Nu mai „amâna” despre pictura casa ta și a lua it done.

Am o actualizare casa exterioara pictura pentru tine. Nu dezvăluie complet încă, dar o scurtă incursiune cu privire la modul în care procesul de pictura casa exterioara a mers.

casa exterior obtinerea vopsite

Noțiuni de bază în afara casei pictate a fost pe lista mea de a face pentru 3-1/2 ani. A fost timp pentru a opri „amânare” și a lua it done.

Noțiuni de bază casa mea pictat a fost un tip total diferit de proiect de îmbunătățire acasă pentru mine. Oarecum unic, deoarece nu am DIY-o așa am făcut pentru 99% din toate actualizările la casa mea.

Principalul motiv pentru care am decis să angajez pictori profesioniști este acesta…

… nevoia de scări înalte.

Chiar dacă eu sunt în formă bună și poate urca cu ușurință o scară, care se încadrează este prea mult de un risc. Nu merită, așa că am angajat pictori profesioniști să picteze casa.

Din moment ce fac atât de mult DIY, acest citat nu este cu adevărat valabil, dar le-a făcut întotdeauna să zâmbesc din ziua în care am văzut-o în apartamentul unei rude. Îmi place munca; Mă fascinează. Pot să stau și să mă uit la ea ore întregi.

Pentru mine, a fost distractiv uitam pictori de lucru în loc de a face eu. În timp ce lucrau, le-am pus o mulțime de întrebări despre pictura unui exterior al unei case ca să pot împărtăși cu tine.

Dacă ați fost amânarea ca am facut-o, aceste sfaturi vă va ajuta să picteze exteriorul casei tale ca un pro.
Exterior Home Pictura Sfaturi

Culoarul exterior vopsea într-un Home Depot

Primul lucru pe care am avut de a decide o dată am știut că am fost în cele din urmă de gând să picteze casa, a fost ce culoare pentru a picta de fapt casa. M-am dus la Home Depot și sa uitat la multe specimene de culoare și testate în culorile de pe casa mea. Puteți citi totul despre acest proces în acest post pe culoarea am ales să păstreze casa mea în armonie cu casele vecine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *