Decorarea pepinieră nepoata mea

Înapoi acasă, după ce a petrecut ultima săptămână în Virginia cu noua mea nepoata, Zoe – mama și tatăl ei, precum și fiica mea mai mică. A fost greu să plec… Foarte greu, dar a fost timp pentru Ed și cu mine să mă întorc acasă, înapoi la rutina noastră, viața de zi cu zi și locul de muncă.

Copil Zoe-cu-Diane

Deci, mulți dintre voi a cerut pentru a vedea mai multe fotografii …. Deci, iată-te. Am luat un milion, așa sunt sigur că înțelegi. 🙂

Cu nepoata mea.

M-am bucurat în fiecare secundă fiind în măsură să ajute fiica mea și fiul-in-lege se bucură de prima săptămână de a fi părinți. Noțiuni de bază pentru a deține acest cutie mic a fost ceea ce mi-a placut cel mai mult!

Vă mulțumim pentru toate comentariile de felicitare și e-mailuri 🙂 după ce am postat săptămâna trecută că am devenit o nepota. Mulți dintre voi întrebat despre pepinieră copilului – a fost decorat sau dacă am fost de ajutor pentru a decora?

Pentru a răspunde la aceste întrebări, m-am gândit mi-ar împărtăși ceea ce am făcut până acum pentru pepinieră. Desigur, eu sunt de ajutor la fel de mult ca pot, dar care trăiesc departe nu face mai ușor.

Am menționat câteva săptămâni în urmă că am fost ajutând fiica mea de pictura câteva piese de mobilier pe care ea a cumpărat de la reStore ei locale. Atât ea, cât și soțul ei au mers la facultatea de medicină și au împrumuturi destul de mari pentru studenți. De asemenea, aceștia vor termina cu rezidențele în vară și se vor muta.

Cu acești factori în minte, fiica mea nu a vrut să-și petreacă o mulțime pe pepinieră, deoarece acestea vor fi în curând de vânzare sau închirierea de origine. Pentru următoarele câteva luni copilul nu va folosi chiar și camera ca ea doarme într-un bassinet în camera lor, unde au, de asemenea, un balansoar confortabil.

Înainte de nașterea copilului, au vopsit camera într-o culoare neutră știind că nu vor sta în casă. Odată ce au pus casa pe piață sau de inchiriat, este gata pentru a merge pentru spectacole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *