Decorațiuni CasăCase RusticeCase Din Pânză

Opțiuni accesibile și creative pentru a tapet o cameră pe un buget mic. Acest tutorial pentru tapet hartă este un proiect simplu, cu efecte frumoase. Fără hărți? Încercați să utilizați ambalaj cadou, pagini de carte și mai mult, plus utilizați acest sfat diy unul care va face aceste opțiuni de hârtie ieftine aderă la pereți, fără riduri.

Am o cameră de dezvăluire pe care v-o împărtășesc astăzi… nu este de fapt o cameră, ci un spațiu care este parte integrantă a unei case bine funcționale și ultimul spațiu de la primul etaj al casei mele în cazul în care portocaliu / maro asieta și lemn încă locuite.

spălătorie-room-before-DIY-decor-makeover

Acest dulap mic de o spălătorie este foarte funcțională și are o mulțime de depozitare …

spălătorie cameră înainte de diy makeover folosind harta tapet

… avea nevoie doar de culoare, personalitate și stil. Am postat am pulverizat pictat ușile louvered vara trecută. Asta a avut un impact mare, dar nu suficient.

să-utilizați-hărți-ca-tapet-într-o-spălătorie-cameră

Portocaliu maro asieta și dulapuri nu mai sunt datorită Dincolo de Paint și unul dintre lucrurile mele preferate …. hărți colorate.

să-utilizare-hărți-ca-tapet-atunci când-decorarea-o-home

Îmi plac hărțile… Ca…. într-adevăr DRAGOSTE pe ei!

Știu că motivul pentru care îi iubesc atât de mult este pentru că sunt atât de vizuale și colorate. Privind la ei face creierul meu fericit și este în cazul în care dragostea mea de culoare pops a venit de la … blues, roz, și culori turcoaz de hărți care au fost pe pereții claselor mele școală grad au fost harul meu de economisire, atunci când am fost crescut, deoarece au avut loc interesul meu, atunci când subiecteacademice nu. De asemenea, am fost încântat atunci când hărțile pull-out a venit în revista National Geographic în fiecare lună. Am studiat fiecare centimetru din ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *