Decorațiuni Din Sticle De VinSticle de vin

O vază de sticlă vopsită nu este nimic nou, dar atunci când întoarcelucrurile cu susul în jos, puteți transforma o vază de sticlă simplă în ceva care seamănă cu o vază ceramică cu foc de cuptor.

Acum, că am o altă suprafață pe care să afișeze accesorii decorative pentru sezon sau chiar pe un capriciu, m-am distrat peste week-end crearea de ceva pentru masa mea consolă noi în camera mea de zi.

Vopsea artistică, Artă Și Crafturi, Artă Abstractă, Artă Abstractă, Artă Abstractă, Artă Cu Acrilice

Când vine vorba de decorare există reguli care sunt scrise de o anumită sursă sau de un alt care spun …. Totul trebuie să se potrivească… opera de arta trebuie să fie atât de mulți centimetri de la o masă … nu se poate amesteca metale …. un candelabru trebuie să fie atât de înalt… perne scaun trebuie să aibă conducte … etc….etc.

Tutoriale de cusutProiecte de cusutModele de cusutModele de cusutSfaturi pentru cusutTejidosObiecte artizanaleTehnici de cusut

Există, de asemenea, reguli nescrise atunci când vine vorba de decorarea unei case și acestea sunt cele pe care le urmeze … școala fără reguli care îmi permite să fac lucrurile așa vreau… mă face să zâmbesc și să arate stilul meu personal de decorare a lumii, prietenii mei și de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *