Decorațiuni Ziua Îndrăgostiților

Am o altă idee de valentine decorare de a împărtăși cu tine azi. Asta e rapidă și ușoară. Una care se poate face în 10 minute cu elemente pe care le poate avea deja de stabilire în jurul casei tale … borcane mici de sticlă sau votives și doilies de hârtie de la magazin dolar.

Idei de decorare Valentine care se poate face în 10 minute

Știi că-mi plac lumânările și aceste mici votive sunt perfecte pentru a se alinia de-a lungul căminului, pervazului ferestrei sau mesei de Ziua Îndrăgostiților sau pentru a-ți aduce un zâmbet într-o zi rece de iarnă. Îmi place să le aliniez în numere ciudate. Din anumite motive, atunci când plasarea accesorii decorative în jurul casei tale, numere impare de elemente doar arata mai atrăgătoare pentru ochi.

Accesează cele mai bune idei ale noastre cu un cont mai multe idei de afisat Uită-te la ideea asta dulce.

Când am știut că ar fi de luare a acestor de a împărtăși astăzi, am avut succes în găsirea trandafiri roz reale. Am avut de a merge la 2 florari și 3 supermarket-uri pentru a le găsi. Sunt atât de drăguți.

Puteți utiliza doilies hârtie pentru a înfășura în jurul orice vaza dimensiune. Vaze sau borcane de sticlă cu laturi drepte de lucru cel mai bun. Am tăiat o dimensiune mare placemat doily pentru a acoperi vaza de flori în același mod în care am făcut votives de sticlă.

Douăly lumanari pentru Ziua Îndrăgostiților decorare

Când se întunecă, lumina lumânării se vede prin decupațiile din doilies.

Idei de decorare Valentine pe care le puteți face în 10 minute. Face un cadou bun, de asemenea.

Atât de drăguță.
sa faci un Valentine Doily învelite lumânare titular

Dacă nu puteți găsi placemm dimensiunea de hârtie doilies, le puteți achiziționa aici: Dreptunghiular Hârtie Doilies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *