Divertisment în stil de Anul Nou cu Duck Mirror și textura Bandă

Acum, că ziua de Crăciun este trecut și mulți dintre voi au timp liber să se bucure de săptămâna de vacanță, m-am gândit că ar fi un moment bun pentru a vă arăta am dat viață nouă la o vază de sticlă și mai mult pentru a le pregăti să mă ajute să sune în noul an în stil festiv.

Ed și întotdeauna îmi place să facă Ajunul Anului Nou speciale pentru a Jingling în Anul Nou în stil, chiar dacă este doar noi doi și câțiva prieteni. Stăm sus să vedem aruncă mingea la TV, clink pahare pline de șampanie, facem aceste frigărui spiced Bacon, sărutși apoi bang câteva oale și tigăi și sufla pe câteva noisemakers afara pentru a marca primele câteva minute ale anului nou. Totul este low-cheie și confortabil.
Ajunul Anului Nou Idee de divertisment pentru un bar Înființat
Accesează cele mai bune idei ale noastre cu un sit de fotografie

Am aranjat mâncare deget pe masa din bucătărie, precum și pe măsuța de cafea din sufragerie. Am instalat barul pe tejgheaua din bucătărie. În acest an am decis am fost de gând să stea un fundal cabina foto în spatele tejghelei și bandă confetti-umplut baloane pe ea pentru a adăuga unele stil de Anul Nou.

Duck Mirror și Duck Texture Crafting Tape Duck Mirror și Duck Texture Crafting Tape

Am folosit, de asemenea, Duck Mirror® și Duck Texture® crafting benzi pentru a mă ajuta să adăugați o strălucire festivă la bar.

cioplit vază de sticlă

Am avut planificate pentru a utiliza strălucitoare Duck Mirror® crafting bandă în aur pe ochelari, dar am luat o altă idee, atunci când am scos acest vas din dulapul meu China.

Vaza cilindrică avea un cip mare. 🙁 Eram pe cale să-l arunc, dar apoi mi-a venit o idee mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *