Efectuarea peste usa mea de garaj în 2 zile

În ultimele câteva luni am fost în căutarea pentru idei de garaj usa pictura și după luarea în considerare opțiunile mele, am decis să merg cu lemn faux sau faux bois pictura astfel încât ușa are un aspect colorat din lemn. Nu este greu de făcut și este un mod foarte buget prietenos pentru a actualiza orice suprafață vopseaîn și în jurul casei tale.

După știți, am fost în procesul de colectare a ideilor pentru actualizarea exteriorul casei mele. Am împărtășit câteva posturi pe exterioracasă îmi place că sunt doable pe un buget mic. În cazul în care banii nu a fost nici un obiect, exterior acasă makeover luarea deciziilor ar fi mult mai ușor și mi-ar angaja contractori pentru a face totul.

Din moment ce este un vis, am să fie realiste și de a găsi modalități de a menține costurile în jos, ceea ce înseamnă mai mult DIY. Mai multe DIY, înseamnă mai mult de lucru pentru mine, astfel încât procesul este lent merge.

Cea mai recentă schimbare este am actualizat ușa garajului. O nouă ușă de garaj poate face o mulțime de recurs bordură de o casă, adăugând caracter și farmec.
Usa de garaj din sticla tigaie pe casa

Nu te entuziasma prea tare. 🙂 Nu am primit o ușă nouă de garaj, dar îmi place asta… Ar fi destul de uimitor.

Înlocuirea unei uși de garaj nu vine ieftin și poate costa mii în funcție de tipul și stilul de ușă ales, dacă aveți nevoie pentru a repara sau înlocui hardware-ul care permite ușii să se deschidă și să se închidă, și chiar dacă aveți nevoie pentru a redimensiona ușa sau reîncadra exteri Sau.
decolorat-și-peeling-garaj-ușă-înainte de-pictura

Ușa de garaj existente pe casa mea funcționează bine și este structural de sunet, singura sa problemă a fost decolorare de culoare.

Recent, am avut de a face decizia de a utiliza banii am avut buget pentru o ușă nouă pentru a merge la ceva mai important pentru partea de lac a casei. Una pe care a trebuit să o angajăm pe un antreprenor să o facă. Proiectul tocmai a fost finalizat. Voi împărtăși mai mult pe ceea ce a trebuit să fie făcut o dată i a lua fotografii luate.

Înapoi la exterior. Eu sunt încă nu sunt sigur ce culoare vreau să folosesc pentru casa. Dacă te uiți cu atenție, puteți vedea unde am fost de testare culori vopsea pe cadrul ușii de garaj. Vreau să fiu 100% sigur de alegerile mele și simt că luând timpul meu să-l dreapta … este un lucru bun de făcut.

Sunt încă în căutarede idei, dar un plan liber se formează în mintea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *