exterior casa: makeover mini cu nu-lemn

De când m-am mutat la lac, am postat de câteva ori despre exteriorul casei mele. Partea din față (partea de stradă) și partea din spate (partea de lac) arata ca în cazul în care acestea sunt de la două case diferite.

vedere frontală la casa lacului

Partea din față a casei arată ca o casă contemporană cu un singur etaj…

de a picta un finisaj faux woodgrain pe ușile din față, care arata ca lemn real.

… mai ales cu design pe usi duble din față. Mulți care sosesc prin ușa din față cred că casa este o casă mică ranch stil.

schema de culori a casei exterioare

Nu este până când te duci în interiorul sau a vedea casa de la malul lacului pe care le vedeți casa este o casă mai mare cu două etaje, care are un recurs cu totul diferit rustic.

De asemenea, am menționat într-un post sau două că nu am fost sigur că mi-a plăcut culoarea exteriorului. Din moment ce am trăit în casă de 2 ani acum. Am ajuns să-mi placă culoarea după ce a făcut o mulțime de „schema de culori exterioare” de cercetare. Am constatat că culorile exterioare ale casei mele sunt destul de populare în munte, ocean, și regiunile lac din țară.

Scheme de culori exterioare pentru case lac

Cele mai multe dintre aceste case au cedru sau siding scândură, în cazul în care casa mea are caramida bej cu siding panou, dar am înțeles acum despre utilizarea de întuneric teal / schema de culoare verde pe casa mea.

Design Casă ModernăDecorațiuni CasăCase ContemporanePlanul caseiCase La ȚarăCase Moderne

Chiar și cu noua mea acceptare găsit de culoare, ceva încă nu se simt bine. Ceva lipsea… interes, echilibru de culoare?

Amintiți-vă, eu nu sunt în căutarea pentru schimbări mari knock-down, deoarece nu avem un buget pentru orice întreprindere majoră. Suntem mulțumiți de a face mici schimbări.

A fost nevoie de doi ani, dar în cele din urmă am dat seama ce am putea face pe un buget pentru a face această parte a casei arata mai coerent. Vezi cădormerul de la etajul doi?

casă lalac

Întotdeauna mi s-a părut neterminată.

casa mea de pe lac

Recent, când am fost vin acasă pe barca noastră prin lac, a venit la mine …

Casă lacul de viață

… o modalitate ușoară de a da partea lacului a casei ceea ce lipsea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *