Hardwood Floor REFINISH Tratamentul

Săptămâna trecută am împărtășit că am fost în procesul de a alege o culoare pentru a avea podea din lemn de e-tare în bucătăria mea și camera de zi reterminat. Puteți citi despre asta în acest post – am ales culoarea pentru a pata podea din lemn de esență tare. Aceasta este partea 2 de a obține etaje reterminat.

Podeaua de lemn în cele două camere are un model unic aspect pe care am vrut să accent cu o culoare nouă și finisaj mat.

Slefuire podea fără praf fiind făcut de către un refinisher bona podea profesionale slefuire podea din lemn de e-tare

Având o podea de lemn reterminat, de obicei, înseamnă că trebuie să se ocupe cu mirosul de uscare poliuretan și o mizerie prăfuit pentru a curăța după podea a fost șlefuit. Acesta a fost cazul atunci când am avut podele din lemn de esență tare reterminat în casa mea anterioară.

Bona Dustless sistem de slefuire podea

De data aceasta în jurul, refinisare podea de lemn la casa lacului a fost un proces total diferit făcut posibil de către cei de la Bona.

Ei nu numai că au mai bine podea refinisare produse care nu miros groaznic de zile, dar un sistem de izolare a prafului ca nimeni altul – care înseamnă nici praf de șlefuire peste tot în casă!
au fost reterminate podelele mele din lemn de esență tare?

Bona oferă 3 tratamente diferite pentru podele din lemn masiv – RESTORE, REVIVE și REFINISH.

Bona profesionale parchet refinisare.
Adios… culoare portocalie chihlimbar. 🙂

Podelele mele sunt obtinerea de tratament REFINISH, care include o șlefăre completă, pata, și de etanșare cu două straturi de Bona Trafic HD pentru protecție și frumusețe, care va renova complet podea.

Sunt foarte incantata de a avea un etaj care va coordona acum culoarecu alte etaje de la primul etaj al casei mele, precum și decor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *