Înainte & După Exterior House Pictura Dezvaluirea

Este pictura casa exterioară înainte și după dezvăluie zi!!!

Știu că mulți dintre voi au fost cu răbdare de așteptare pentru mine să vă arăt cum-mi o dată întuneric teal pictat casa acum că le-a luat pe o schemă de culori mai neutru. Suntem foarte mulțumiți de modul în care culoarea a actualizat casa și se potrivește cu casele vecine pe cul-de-sac mea.
Înainte-și-După-mici-Buget-House-Exterior-Makeover

Aceasta este partea 3 într-o serie în cazul în care eu sunt de partajare întregul proces de pictura exterior. Dacă ați pierdut-le sau doriți un memento, puteți citi partea 1: am ales culoarea pentru a picta casa mea și partea 2: De ce nu am vopsea casa noi înșine.
Partea din față a Casei

Partea din față a casei arata ca casa este o casă mică ranch-ul de cărămidă stil, dar este o casă cu două etaje, care devine evidentatunci când vizualizați partea din spate sau lac a casei.
Casa exterior Înainte de a obține pictat

ÎNAINTE DE Pictura – Exterior față

Așa arăta exteriorul din față al casei mele. Cărămidă bronzată foarte texturată, cu bordură teal închisă pe partea din față. Mi-ar fi plăcut să picteze caramida sau sided casa cu scândură, așa că am putut picta toate de aceeași culoare, dar care a fost cale de ieșire din buget.

Trebuia să fiu realist. Chiar dacă am scrie un blog care include proiecte de îmbunătățire acasă, asta nu înseamnă că pot face totul. Am un buget la fel ca orice proprietar de acolo. A trebuit să-mi dau seama aș putea profita cât mai mult de cât am putut cheltui.
Exterior de caramida Casa fotografii înainte de makeover

Înainte

Având în casa revopsita a făcut o diferență uriașă …
caramida tan Ranch casa dupa vopsea noua

Partea din față a casei: după pictura folosind Glidden Premium Exterior Paint Plus Primer în culoarea Kaki bronz

Îmi place ce vopsea poate face pentru a actualiza exteriorul unei case.
În afara unei case care tocmai a fost vopsitbronzde la o culoare teal întuneric

Pictura este primul pas și cea mai mare schimbare care ne va muta înainte pentru a adăuga mai mult caracter și culoare în față.

Am luat unele libertate cu acest „după” fotografie pentru a împărtăși viziunea mea cu abilitățile mele limitate Photoshop, acum că vopseaua teal este plecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *