La revedere Old Carpet, Bună ziua nou parchet laminat din lemn

Una dintre primele actualizări am vrut să fac la casa mea, atunci când ne-am mutat în urmă cu 3 ani a fost înlocui covorul în dormitorul principal cu parchet din lemn laminat. A fost unul din multeproiecte pe care am vrut să le facem pentru a actualiza casa. Acesta a ajuns în partea de jos a listei lungi, deoarece culoarea covorului a fost neutru și nu a fost într-o formă oribilă. Am decis că poate aștepta.

Dormitor-înainte de-adăugarea-parchet-laminat-lemn

Înapoi la începutul verii, petele păreau să înceapă să depășească covor și nu am mai putut elimina-le. A fost timp pentru a pune un semn de control pe lista mea de proiect de lângă podele noi pentru dormitorul principal. Acum câteva săptămâni mi-am împărtășit planurile pentru cameră.

Astăzi pot împărtăși progresul cu tine.

La revedere de la un covor bej…

Înainte și după dormitor podele makeover

sa faci o tăblie Utilizarea ușilor vechi

… Bună ziua parchet laminat laminat scândură largă de la Selectați suprafețe în urbanwood culoare. Am și un covor nou. Voi împărtăși mai mult pe care într-un alt post.

Pregateste-te pentru a instala parchet laminat din lemn

Am luat în considerare mai multe opțiuni de podele de la scândură de vinil de lux pe care o iubesc, la lemn de esență tare, dar după ce se uită la toate opțiunile și culorile de lemn, am decis cu privire la utilizarea Selectați suprafețe laminate Elite. Se vinde la Sam’s Club.
De ce am ales să folosesc pardoseli laminate de elită pentru anumite suprafețe

Au fost câteva motive în spatele acestei alegeri. Principalul considerent a fost că podeaua din dormitor este mai mică decât podeaua foaierului. De lux de vinil planking are un profil subțire, astfel încât, atunci când am pășit în cameră nu ar fi o picătură inch.

Selectați Suprafețe Parchet din lemn Laminat Elite în culoarea Urbanwood instalat într-un dormitor.

Instalarea lemnului de esență tare nu este la fel de ușor și accesibil pentru a instala ca laminat din lemn este, astfel încât DIY’ers pe un buget, laminat a fost cea mai bună opțiune pentru cameră.

În căutarea mea am aflat că Selectați suprafețe laminate Elite are foarte gros 14 mm scânduri cu un suport de spumă pre-atașat sub fiecare scândură, care oferă un solid picior simt. Susținătorspuma reduce, de asemenea, cantitatea de transmisie de sunet și elimină orice ecou gol sau făcând clic pe sunet atunci când mergi pe ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *