La revedere Rust colorate caramida pereti

Dacă aveți un perete de cărămidă texturate în casa ta în cazul în care culoarea de cărămizi este aruncat de pe paleta de culori camera ta, am o soluție ușoară pentru tine să-l vopsite în doar câteva ore.

A venit timpul pentru culoarea celor două rugina colorate pereți de cărămidă în dormitorul meu pentru a deveni istorie. Ele sunt în zona din fața ușii glisante de sticlă în dormitorul meu, cu vedere la punte și lac. A fost odată o verandă.
Dormitor pregateste-te pentru a fi vopsite
să picteze un dur texturate caramida de perete

La un moment dat de-a lungul anilor a fost convertit pentru a face parte din dormitor. În această secțiune convertită, podeaua este din beton și pereții sunt cărămidă. E zona în care am înființat biroul lui Ed. Este perfect pentru el ca el are mare lac de vizionare.

Dormitorul nostru este într-o formă de „L”. Partea mai scurtă a „L” este un hol de intrare cu dulapuri lui și ei pe fiecare parte. Puteți vedea restul în fotografia de mai sus. A fost destul de ușor să vă descătin două zone distincte.

Dacă am locui într-o casă mai mare, poate că el ar putea avea o cameră separată, dar amândoi suntem foarte mulțumiți de acest aranjament, deoarece amândoi lucrăm de acasă. El este pe o parte a casei și eu sunt pe de altă parte, care ne permite să desfășoare afacerea noastră, fără a intra în calea celuilalt.

De când ne-am mutat în casă, am vrut să pictez pereții de cărămidă pentru a merge cu schema mea de culoare albastru și alb. Au fost proiecte mai importante de făcut în primul rând, dar acum că acestea sunt făcute, am revizuit pereții marți și am luat caramida pictat. Din moment ce noul podele nu a sosit încă, a fost momentul perfect pentru a picta peretii. Nu este nevoie de o cârpă pentru a proteja podeaua. 🙂
caramida de perete

Caramida nu este caramida clasic mai lin, dar caramida texturate dur, care este foarte greu de pictat. Am învățat prima mana cat de dificil acest proiect DIY poate fi atunci când am pictat vatră caramida semineu în camera mea de zi și a trebuit să lucreze cu aceeași cărămidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *