Lemn șilat de perete pentru casa mea de exterior

dacă sunteți în căutarea de molid până exteriorul casei tale sau chiar interior, te-ai gândit a face un perete șipășitoare de lemn pentru a crea un punct de interes în cazul în care nu există nici unul? S-ar putea să te întrebi, ce este un perete de lamă? Citiți mai departe pentru a afla.
În afara unei case care tocmai a fost vopsitbronzde la o culoare teal întuneric

Înapoi în primăvara când am postat despre obtinerea exteriorul casei mele pictate în culoarea vopsea Glidden Kaki bronz. Te-am lăsat cu ce altceva am avut de gând să fac la partea din față a casei mele cu această imagine Photoshopped.

Ne-am gândit despre eliminarea pașii de cărămidă și având altele noi făcute, dar a fost prea costisitoare. Acesta va fi o actualizare viitoare.

Unul dintre proiecte a fost de a adăuga interes la exteriorul plat din față a casei, fără a fi nevoie să-și petreacă o mulțime de timp sau bani face o renovare majoră. Am decis să adăugați un perete șită pe peretele de cărămidă între fereastră și intrarea din față.

Deoarece partea din față a casei mele este tradițional, cu un vibe modern, am decis să merg cu ea. De fapt, a fost cel mai bun și cel mai prietenos mod de buget pentru a da partea din față a casei unele recurs bordură.

Am avut intenția de a începe acest perete accent de lemn imediat după ce casa a fost vopsit, dar apoi sa cald în afara … foarte fierbinte. Prea cald pentru a lucra în afara.

Apoi am călătorit mult și înainte să ne dăm seama, vara s-a terminat și nu am reușit să terminăm cu niciunul dintre proiectele de machiaj exterior frontal.

Odată cu sosirea căderii, temperaturile și umiditatea au scăzut și ne-am întors la muncă. Sunt fericit să pot raporta că peretele cu șicăt uriase din lemn este acum verificat pe lista noastră de sarcini.

Am adăugat chiar 3 hortensii și mici mounding holly japoneză de-a lungul paturilor din față în cazul în care am scos arbuști prea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *