Makeover Dulap cu cămară mică

În sfârșit o să-ți arăt am făcut-o peste dulapul cu cămară de pe bucătărie. În casa mea anterioară am avut o cămară mare ușă dublă care se potrivesc totul, de la saci mari de hrană pentru animale de companie, conserve de bunuri la produse din hârtie. Ea a avut loc tot ce am nevoie pentru a cumpăra de la supermarket și mai mult.

Am fost un pic rasfatata de ea și când ne-am mutat la casa de pe lac, am ratat având că cămară mare și foarte organizat. Mi-a plăcut că am putut deschide și a vedea totul dintr-o privire. Problema cu casa de lac dulap cămară mici a fost că acesta conținea doar rafturi adânci, care a făcut găsirea nimic care a migrat la spate aproape imposibil. Plus vizual a fost întuneric și datat cu hârtie galben ă raft carouri.

Ca și în tot ceea ce am DIY, acest makeover a fost foarte buget prietenos. Cel mai scump element am nevoie pentru a achiziționa a fost ușa din lemn masiv, care a înlocuit ușa bi-ori louvered. Am făcut chiar și un semn pentru ușa de a spune „Cămară” pentru a coordona cu semnele de pe ușile în „hol de întuneric”, care este chiar după colț de la acest dulap cămară mici. Aici este post cu privire la modul în care am făcut semnul să arate ca un francez emailat unul.

Idei de organizare Idei pentru acasă

Aici este modul în care cămară uitat înainte – dulap mic a avut o ușă louvered că am pictat alb primul an am trăit în casă. Ea a lucrat, dar a fost subperformante, deoarece ușa în sine nu a putut deține orice depozitare în modul de rafturi sau rafturi.

Idei de organizare Idei pentru acasă

Rafturile interioare erau bine distanțate, dar hârtia era veche și ruptă. Vopseaua de perete din interior era îngălbenită de vârstă. Am vrut curat, ușor și luminos. M-am uitat în eliminarea rafturi existente pentru a adăuga roll-out rafturi, dar care a fost prea costisitoare și nu am abilitățile de tâmplărie pentru a le face. De asemenea, mi-ar fi pierdut aproximativ 6 „de spațiu de depozitare pe fiecare parte a fiecărui raft ca roll-out-uri ar fi doar la fel de larg ca deschiderea ușii. Interiorul dulapului este cu 12” mai larg. Am venit cu o opțiune ușoară și la prețuri accesibile pe care le va explica în continuare în jos în post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *