My Foioase Floor Refinishing Reveal

Dacă ați pierdut posturile mele anterioare, am avut podea din lemn de e-tare în camera mea de zi și bucătărie reterminat de Bona. Primul meu post despre procesul de refinisare podea din lemn de esență tare axat pe întâlnirea cu un meșteșugar Bona Certified pentru a proba și alege câteva culori pata si finisaje. Apoi am postat despre procesul de șled și colorare.

Astăzi am de partajare dezvăluie care vă arată modul în care tratamentul Bona REFINISH transformat nu numai podele, dar decorul meu, de asemenea.
Bona DriFast podea colorată în gri

Ultima fotografie pe care am împărtășit-o cu tine de podeaua mea nou reterminată din lemn de esență tare a fost de podea gri colorată în camera mea de zi, fără mobilier.

Ei bine – am avut în cele din urmă timp pentru a obține mobilier înapoi în camera mea de zi și bucătărie.

Parchet de pe pardoseală înainte de
Camera de zi care arată podea din lemn de esență tare, care a devenit portocaliu de-a lungul timpului

Iată a arătat podeaua înainte de a primi tratamentul Bona REFINISH.

Verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm a.
Parchet podea după cu mobilier

Am pus totul înapoi în cameră, cu excepția covorzona de mare. Acesta este în curs de makeover proprii pe care le voi împărtăși cu tine în curând.

Îmi place să văd lemn de esență tare pe tot parcursul spațiului, dar îmi place, de asemenea, modul în care un covor zona aduce scaune împreună într-o grupare conversație. Voi pune covorul înapoi în cameră în câteva zile.

Noua culoare podea coordonează cu tonuri de culoare se răcească îmi place să utilizeze în decorul meu. Verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm după a și, după care verificăm ar fi el, călărea și cu un 🙂

Culoarea patei pe care am ales-o se numește Bona DriFast Stain în Gri. Pe lemnul meu de esență tare, arată mai mult ca o culoare din lemn de drift. Când m-am gândit prima dată la ce culoare am vrut podele, planul meu a fost de a merge cu o culoare mai inchisa pentru a se potrivi podele în camere de conectare.

Nu a fost până la Bona Certified Craftsman a venit la casa si sanded o secțiune a camerei de zi pe care am început să ia în considerare alternative. Demonstrația lui de modul în care diferite pete ar arata pe lemn de e-tare mea a fost de neprețuit în a face-mi confortabil cu o culoare pata finală, care a fost destul de un pic diferit de viziunea mea inițială.

Prelevarea de probe culori pata este atât de important ca fiecare lemn va avea o culoare pata diferit. Când am văzut secțiunea eșantion cu pata gri – am știut imediat a fost culoarea am vrut. Nu este prea ușor sau întuneric și se amestecă cu podeaua din camerele comunicante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *