O distracție Ia pe o oglindă diy Sunburst

Îmi place să vină cu idei cu privire la modul de a repurpose lucrurile obișnuite în accesorii decorative pentru acasă. Mai ales oglinzi, deoarece acestea reflectă lumina și poate face o cameră arata mai mare. Am refolosit o oglindă pentru a crea o măsuță de cafea pentru sufrageria mea. și o colecție de cadre magazin de dolari pentru a crea un 3D Mirror Wall Gallery într-o cameră de oaspeți.

Am luat ideea de a folosi clothespins pentru a face un cadru pentru o oglindă rotundă mică după ce se uită prin catalogul Ballard Designs. M-am gândit că una din oglinzile aurii pe care le vând arăta ca niște agrafe decorative care înfățiază oglinda.

Diy sunburst-oglindă-oglindă-cu cadru ac

Când o idee ca asta îmi trece prin cap, trebuie să o încerc. Uneori ideile mele nu funcționează, dar îmi place să experimentez. Sunt fericit să spun această idee pentru a face o oglindă diy sunburst folosind clothespins lucrat perfect.

Am fost cu atât de distractiv de luare miror că am făcut, de asemenea, câteva mai mult, fiecare cu un aspect ușor diferit.

Decorațiuni Interioare Diy

Aceasta este prima oglinda sunburst clothespin am făcut – este atârnat pe un perete cu panglică. Am folosit agrafele de haine așa erau. Atât de ușor chiar și un copil va avea succes a face această oglindă starburst. Are un diametru de 11 inci.

Album de hârtie acoperite clothespins crearea unui cadru pe o oglindă rotundă

Aceasta este o versiune colorată în cazul în care am adăugat hârtie album la fiecare clothespin și a folosit o oglindă ovală. Are un diametru de 12 inci.

Aur-Soare burst-oglinda-a făcut-folosind-clothespins

Aici este versiunea mea glam total. Îmi amintește cel mai mult de cel pe care l-am văzut în catalogul Ballard Designs. Am folosit vopsea spray de aur, dar ai putea folosi orice culoare pentru a coordona cu decorul.

Costul total pentru a face fiecare oglinda Sunburst – sub 5.00 dolari
Poți Face O Oglindă Diy

Am folosit lipici fierbinte pentru a atașa toate clothespins la oglinzi. Dacă aveți de gând să facă acest lucru un proiect pentru copii pentru a face, utilizați lipici Super Lipicios pentru a atașa clothespins la oglindă, astfel încât mâinile mici nu te ars.

Am găsit oglinda mai mare la AC Moore. Michaels are oglinzi pentru sub 3.00 dolari. Puteți găsi clothespins la Dollar Tree, țintă sau Walmart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *