Organizator panglică pe care am făcut într-o oră

Când ne-am mutat la casa de pe lac, prima cameră pe care am aranjat-o a fost biroul meu. Am aranjat-o exact așa am avut-o în casa noastră anterioară.

După ce a trăit aici de peste un an acum, am constatat înființat nu a fost de lucru pentru mine mai. Acum, că makeover bucătărie este de 98% complet. Îmi asum biroul. Ea a devenit prea aglomerat și nu am nevoie de multe dintre elementele și mobilier orice mai mult.

Unul dintre cele mai mari lucruri am avut de a aborda a fost crearea unui nou organizator panglică.

de a organiza bobine de panglică

Am folosit pentru a stoca bobine de panglică am avut în cabinetul meu meșteșuguri pe tije cortina stil cafenea pe care le vedeți în fotografie. Acum am dublul panglicii… ceva trebuia să dea în timp ce bobinele preiau!!!

Știam că nu mai vreau panglica pe tije. Tije păstrate panglici ușor accesibile, dar atunci când o bătătură în centru a devenit gol, mi-ar trebui să eliminați toate celelalte panglici pe o parte a acesteia pentru a o elimina. Nu e un lucru bun.

Organizator panglică pentru a face și atârnă pe un perete

De asemenea, am vrut să facă uz de unul dintre cadrele goale de pe perete eu numesc peretele meu Creative. Am folosit anterior cadru ca un studio foto mini, dar lumina din camera nu este la fel de luminos ca casa mea anterioară, așa că am să ia fotografiile mele pe masa mea de bucătărie acum.

Așa că am început să curăț și să curăț camera săptămâna trecută. Eu încă mai au un drum lung pentru a merge în cameră să-l în cazul în care vreau să fie funcția și decor înțelept, dar sunt fericit să spun …
Diy panglică organizator pentru a face pentru ușor de acces panglică de stocare
Decorațiuni Interioare Diy

… Pot verifica organizarea panglicii de pe lista mea acum.

Există mai multe moduri de a face un organizator panglică, dar aceasta este ceea ce am creat folosind marginea de picurare acoperișuri și livrările am avut la îndemână. It works pentru eu și I vrut la spre manifestare tu that acolo is nu greșeală sau right way la spre a face ceva. Există întotdeauna o modalitate de a crea ceva și nu trebuie să fie modul standard.

M-am gândit despre a face un raft de lemn sau de cumpărare a unui organizator panglică, dar planul meu este de a păstra camera la fel de simplificată ca am, eventual, pot și a decis să-l văd aș putea veni cu o modalitate de a utiliza cadrul gol pe peretele meu creativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *