Paint și bijuterii

Am făcut perdeaua asta pentru o ușă acum un an. Este posibil să vă amintiți-mi posta un link la post / proiect pe care am scris pentru blog-ul vopsea Glidden. Din păcate, că blog-ul nu mai este pe internet. Proiectul este unul popular că cititorii de multe ori mă întreabă despre, astfel încât în loc de post fiind pierdut pentru totdeauna, eu sunt adăugarea de post aici pentru a în stilul meu propriu.

Dacă vă place să decora și vopsea, atunci aveți, probabil, o rezervă de chips-uri vopsea umplute într-un sertar sau cutie de pantofi undeva în casa ta. În loc de a le ține ascunse sau aruncându-le departe, să le utilizeze într-un mod decorativ. Cu atât de multe culori pentru a alege de la, crearea unei perdele usi sau chiar un tratament fereastră folosind chips-uri de vopsea pentru a se potrivi schema de culori a camerei va fi ușor.

Dacă nu aveți nici chips-uri vopsea situată în jurul casei tale, puteți face, de asemenea, cortina usa folosind stoc carte de carton și hârtie album. Ea vine în mai multe culori și chiar modele. Acesta este vândut în culoarscrapbooking la magazin ambarcațiuni.
Decorațiuni Interioare DiyPoți Face SingurCrafturi AcasăDecorațiuni Interioare DiyCrafturi ReciclateOrnamenteManualidadesBricolaj Când sunteți de planificare pe pictura peretii, veți găsi-te cu chips-uri vopsea mai mult decât știi ce să faci cu. Având în vedere că acestea vin în astfel de culori destul de, se pare aproape ca o rușine să le arunce … NU face o perdea usa sau o perdea fereastra folosindu-le. Dacă nu aveți chips-uri de vopsea, utilizați resturi de carte de hârtie carte stoc.

Pentru o cameră în casa mea, care nu a avut nici o ușă, am venit cu o idee de a face un cip de vopsea colorat diy cortina pentru ea de-a lungul liniilor de genul că copiii și adolescenții ca să aibă agățat în camerele lor? Acum, ușa arată șold și se întâmplă într-un mod foarte modern și adaugă și vibe plin de energie colorat în cameră.
Poți Face SingurArtă Și CrafturiCrafturi ReciclateCrafturiReciclateManualidadesBricolaj

vopsea mostre de chip livrările necesare pentru a face o perdea usa

livrările necesare pentru o ușă de 32-inch largă cu 13 fire agățat de chips-uri vopsea:

450 chips-uri de vopsea sau stoc card în diferite culori (În cazul în care folosind stoc carte, veți avea nevoie doar de 225 de piese tăiate la dimensiune, deoarece acestea nu vor trebui să fie lipite back-to-back) Glidden chips-uri de vopsea măsură: 3-1/2 „x 5”
1 schelet de Issac Mizrahi „Lexington” fire groase multicolore – vândute la Michaels
Tijă de tensionare pentru a se potrivi latimea usii
Perforator pentru hârtie
Lipici extra-reținere
Foarfece
Opțional – tăietor de hârtie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *