pentru a schimba culoarea unui coș de răchită

Îmi plac coșurile de toate formele, mărimile și stilurile. Eu le folosesc în mai multe moduri în jurul casei mele, atât în decor și ascunse în spatele ușilor închise și în sertare pentru a mă ajuta să organizeze lucrurile mele în stil. Îmi cumpăr coșurile în locuri precum HomeGoods, IKEA sau de la magazine lezate și vânzări în curte. Îmi plac majoritatea la fel ca ei… dar la fel ca orice decorativ, o actualizare de culoare poate fi necesară pentru a le ajuta să se potrivească în tendințele actuale de decorare.
Dulap cu ușă ascunsă sub scară și bufet cu coșuri de răchită
Cosuri INAINTE

Chiar acum eu sunt în culoarea driftwood moale, care este popular acum și a vrut să schimbe patru coșuri IKEA Branäs în bufet în foaierul meu. Îmi place coșuri, deoarece acestea se potrivesc perfect și fac piesa tradiționale și formale de mobilier un pic mai casual.

Ce nu-mi place la coșuri e culoarea. Nu că nu mi-ar plăcea coșurile naturale de răchită… Dar nu în foaierul meu. Am avut câțiva cititori spune-mi că ei nu cred că ar trebui să utilizeze coșuri de pe rafturi, că piesa solicită cărți sau accesorii decorative. Sunt de acord cu acest lucru, dacă am urmat „reguli”…

….dar stiu stilul meu și îmi place faptul că coșurise potrivi perfect și ascunde dezordine. Cu ani în urmă am avut cărți și accente decorative pe rafturi, dar a făcut piesa arata prea agitat, aglomerat, și pur și simplu nu stilul meu.
de a schimba culoarea unui coș de răchită cu vopsea, astfel încât să arate încă-naturale
Cosuri DUPA pictura

Am pictat coșurifolosind o tehnică de pictură care nu ar face culoarea opac. Am vrut culoarea am adăugat pentru a fi translucid. Pentru a face acest lucru, am folosit mediu de geamuri amestecat cu vopsea și apoi șters o parte din amestecul de vopsea de pe câteva minute după ce a fost aplicat. Făcând acest lucru păstrează culoarea în căutarea naturale, nu pictate pe. Dacă doriți coșuri pentru a avea o culoare opac solide, apoi săriți Pasul 3 în tutorial de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *