sa faci o gogoasa tiered tort stand

Când plănuiam nunta fiicei mele mai mari, un lucru pe care ea și soțul ei îl doreau acum era un stand de tort de nuntă, nu un tort de nuntă tradițional.

FetițăAlimentație naturală dintr-un tort de nuntă gogoasa la o nunta

Tuturor le plac gogoșile. Ele sunt mai colorate și mai ușor de mâncat decât tort de nunta, de asemenea.

S-au întors la mine pentru ajutor pentru a-și crea viziunea. Am căutat idei pe Pinterest și am găsit câteva standuri de cumpărat. Standuri tiered tort gogoasa am găsit au fost frumos – dar au fost prea scumpe, altele prea mici. Ceea ce nu am găsit a fost un tutorial cu privire la modul de a face unul.
Nunta de visInspirație Pentru NuntăIdei Nuntă

sa faci un DIY tiered gogoasa stand pentru o nunta sau petrecere.

Aveam nevoie de un stand care să țină aproximativ 130 de gogoși și să fie prietenos cu bugetul. Asta este atunci când m-am gândit mi-ar proiecta propriul meu stand gogoasa și de a crea un pas-cu-pas tutorial pentru a ajuta pe alții care pot fi doresc un stand accesibile DIY gogoasa.

Atunci când produsele de patiserie la o vânzare de strângere de fonduri coace sau chiar meșteșuguri la un târg de artizanat sunt afișate într-un mod festiv, vânzările merg în sus. 🙂 Mult mai bine decât cookie-urile într-o cutie de carton sau tava folie pe o masă.

sa faci un tort de nunta gogoasa

Te gândești la tine, îmi place asta, dar nu am nevoie de un stand mare pentru o nuntă. Citiți un pic mai departe ca modul în care am creat acest stand vă poate inspira cu privire la modul de a face un stand mult mai mici niveluri de a utiliza pe o bază de zi cu zi în casa ta.

Acest design stand poate fi folosit pentru a deține un număr de articole diferite de la produse de patiserie în bucătărie, produse cosmetice în baie, sau bijuterii pe dulap dormitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *