sa faci o vaza rustic twig

Săptămâna trecută am împărtășit că am scos tufișuri holly din fața casei. Acești arbuști erau mari și mergeau la groapa de gunoi sau erau arși. Peste week-end, Ed împodobite înapoi mai multe arbuști și plante cu flori în jurul curții și când am văzut tăiat ramuri cu flori albe mici pe teren, am scobit imediat-le știind că ar arata grozav într-o vază.

Le-am pus pe punte într-o vază pe care o aveam, dar vaza părea nelalocul lui… prea formal pentru simt woodsy de partea lacului de casa mea.

Accesează cele mai bune idei ale noastre cu un cont 2.

Apoi mi-am amintit că am făcut o dată o vază crenguță rustic și a decis să o facă din nou și a mers pentru a aduna mai multe crengi din curtea mea pentru a face o vaza care ar fi mai potrivit pentru puntea mea și copac trunchi ul mesei laterale. Curtea mea este încadrată de copaci, astfel găsirea crengi de a utiliza a fost ușor.

O vază rustică de crengi diy pe o masă laterală trunchi de copac

Nu sunt sigur ce arbust aceste decupaje albe cu flori se numește, dar avem o mulțime de ea. Odată ce este terminat înflorit, voi păstra vaza crenguță umplut cu alte decupaje cu flori din arbuști în jurul curții mele și apoi destul de curând, hortensii meu va fi înflorit și pot umple vaza cu hortensii roz. Ele sunt floarea mea preferată absolută și nu pot avea niciodată suficient. Aș vrea să înflorească tot anul. N-ar fi frumos?
sa faci o vaza rustic twig

Acesta este un proiect foarte ușor, care se poate face în cel mai scurt timp. Dacă nu aveți o cale de pădure sau curte pentru a colecta crengi, puteți cumpăra crengi pre-ambalate de la magazin ambarcațiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *