Sala de jocuri care nu are ușă de intrare

Acesta a fost de peste 2 ani acum că am fost vă arată am face casa lac că Ed și m-am mutat în propria noastră. V-am arătat mi-am transformat biroul, bucătăria, foaierul, sufrageria, dormitoarele, băile și multe altele pe un buget și chiar ideile mele despre ceea ce aș vrea să fac cu exteriorul.

Există o cameră pe care am rareori ți-am arătat, deși, și că se datorează faptului că singurul lucru pe care l-am făcut pentru a a fost curat până pete pe perete-la-perete covoare și să-l utilizați ca un fundal pentru un post am scris pentru blog-ul vopsea Glidden am folosit pentru a scrie pentru.

E timpul să-ți arăt detaliile acestei camere din casa mea care nu are ușă. Da… Fără ușă. De la turnarea în jurul ușii, nu credem că a avut vreodată unul.

Verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm dacă limbajul nu este obscen, după care verificăm a. Nu l-am vrut, dar Ed a făcut-o. În retrospectivă mă bucur că am păstrat-o ca acesta devine o mulțime de utilizare atunci când avem familia și prietenii de peste.

Înainte de camera makeover fotografii de o cameră de jocuri

Pentru modul în care folosim camera, o ușă nu este cu adevărat necesară, dar atunci când suntem gazduieste o casa plina de familie și prieteni, am folosit această cameră cu o lovitură-up aer saltea stil pat. Este nevoie de o ușă când facem asta pentru intimitate.

Pentru a păstra acest makeover cameră de joc pe buget, nu vom avea nevoie pentru a cumpăra o ușă nouă din lemn masiv pentru a se potrivi cu toate celelalte în casă. Pot folosi asta.

Fixer casa de sus a scoate un perete între două camere

… Îți amintești de ușa asta de buzunar din peretepe care am scos-o între bucătărie și sufragerie? L-am păstrat. Acesta este sprijinindu-se de un perete în garaj doar de așteptare pentru un nou loc pentru a apela acasă. Va trebui să-l pătez pentru a se coordona cu toate celelalte uși de sus, dar este mărimea potrivită pentru ușa de intrare care se deschide în sala de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *