Toamna… Fotbal… și de a începe un foc confortabil

De ce așteptați pentru seara pentru a începe un foc confortabil în șemineu atunci când puteți începe cu ușurință un incendiu în orice moment al zilei. Nu este nimic cozier decât trezirea în dimineața la un foc cald în timp ce mâncați micul dejun și este atât de ușor de făcut.

Peste week-end, am luat semineu în camera mea de zi gata pentru toamna si sezonul de iarna. A fost tocmai la timp ca temps a scăzut considerabil peste week-end. În cele din urmă!!!

Îmi place totul despre sezonul de toamna … aer curat, dovleci, hanorace, fotbal, Ziua Recunostintei si un foc confortabil in semineu.

American Home™ de Yankee Candle® Balsam Fir Firelog revizuire

După lunile calde ale anului, este ușor să uiți de șemineu. Avem a noastră verificate și curățate în primăvară și apoi am adăuga flori sau lumânări în interiorul focar pentru a face decorativ util pentru toamna devreme, primăvara și vara.

Odată ce temperatura începe să scadă, cu toate acestea, este înapoi la a face ceea ce face cel mai bine. Și asta înseamnă încălzirea sufrageriei, crearea unui mediu confortabil și asigurarea confortului interior într-o noapte de iarnă… și acum…. chiar și într-o dimineață rece, de asemenea.
Toamna + Fotbal + Foc în semineu = Bliss

Weekend-urile de toamnă de la mine acasă implică întotdeauna să te uiți la fotbal și la un foc confortabil. Ed ceasuri alma maters lui, Marina și NC de stat sâmbătă și Philadelphia Eagles duminică.

American Home™ de Yankee Candle® Balsam Fir Firelog ardere în semineu

Chiar dacă eu nu pot spune diferența dintre un mijlocaș și un fundaș, iau în considerare vizionarea de fotbal la TV una dintre cele mai coziest moduri de a petrece o după-amiază week-end toamna. Este mai mult despre ascultarea de joc pe fundal în timp ce mă duc despre a face treaba mea în jurul casei.

Tatăl meu a avut întotdeauna un joc pe și îmi amintesc ca un copil cât de minunat casa simtit cu sunete de fotbal. Familia e împreună înăuntru făcând urâm lucrurile noastre cu fotbalul în fundal.

A fost și încă mai este fericire pură, mai ales dacă eu sunt ghemuit sub o pătură confortabil arunca lectură o carte bună. Ziua Recunostintei, fără un joc pe și un foc în șemineu nu este doar Ziua Recunostintei pentru mine. Mai multe motive pentru a vă asigura că am semineu meu gata de utilizare pentru toamna.

În casa mea anterioară am avut un șemineu de gaz în camera de familie în cazul în care tot ce am avut de făcut pentru a avea un incendiu în orice moment al zilei a fost de presă o telecomandă. M-am cam răsfățat de asta.

Lemn și firelogs stivuite pe o vatră semineu

În casa lacului, avem un șemineu foarte mare în camera de zi. Este nevoie de ceva efort pentru a face un foc mod de modă veche … cu lemn, saltea și chibrituri. De locuri de muncă a căzut întotdeauna în domeniul lui Ed de sarcini de uz casnic pentru a face.

Aprinderea unui incendiu într-un șemineu este una dintre acele „îndatoriri bărbătești” pe care bărbații par să le facă mai mult decât femeia casei. Ed lumini un incendiu mare atunci când jocul este pe sau avem companie, dar mi-e dor având un incendiu în dimineața în timp ce am mânca micul dejun meu și citiți blog-urile mele preferate și știri de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *