Un cititor inspirat de schimbare pentru bucătăria mea

Astăzi sunt de cotitură tabele aici pe blog.

Sunt de partajare ceva de epocă, dar de brand nou pentru bucătăria mea. Adăugarea acestui element nu a fost o idee am venit cu, totuși. A fost inspirat de unul dintre voi… un cititor.

Acum câteva luni, Shari R. mi-a scris despre ceva ce folosește în bucătăria ei. Ea a scris:

„Nu-mi amintesc dacă am împărtășit vreodată acest lucru cu tine, atunci când a făcut prima makeover blat …
Dumneavoastră „lemn” de tăiere bord insera la partea stângă a cooktop dumneavoastră arata ca Vance Industries Surface Saver am avut / au în casele mele anterioare și actuale. Dacă sunteți interesat în înlocuirea secțiunea de lemn-uite cu ceva care se amestecă în mai mult cu blatul dvs., s-ar putea fi capabil de a obține o inserție de înlocuire.”
1970’s maro lemn bucătărie înainte de makeover

Ce să-i spun? Original temperat de sticlă de tăiere bord în bucătăria mea înainte de am făcut-o peste a fost de 40 + ani – de la 1970 avocado verde epoca de decorare. Nici măcar nu m-am gândit când am făcut bucătărie că firma care a făcut consiliul de tăiere încă mai există sau ceea ce acea companie a fost numită.
Măcelărie bloc de tăiere bord în set în bucătărie contra cu prieten din oțel inoxidabil.

Tot ce știam era că nu voiam culoarea avocadoului, așa că atunci când am făcut peste bucătăria mea, am găsit o modalitate de a umple decupajul din tejghea, având o tablă mare de tăiere din lemn pe care am cumpărat-o de la HomeGoods tăiată la dimensiune pentru a o plasa în cadrul metalic original.
Fotografie a unei bucătării vopsite în alb.

Acest lucru a lucrat și a uitat bine pentru câțiva ani, am fost foarte fericit cu ea. Dar, timpul schimbă lucrurile – ar fi culoarea podelei bucătăriei mele.

Peste vara, la revedere podea portocalie, salut … Bona podea colorată în culoarea Driftwood Grey.

După actualizare podea, culoarea blocului măcelar, chiar dacă nu am folosit-o pentru a reduce lucrurile pe (am vrut să-l păstrați cât mai frumos posibil) a fost de a deveni portocaliu cu vârsta. Nu-mi mai plăcea arăta.

Deci, atunci când Shari a scris spunându-mi ce temperat de sticlă de tăiere bord am avut inițial a fost numit, am făcut o căutare pe Google și a constatat că societatea a fost încă în jur și au avut chiar și un site web.

Plăcile de tăiere sunt încă vândute, nu mai sunt în verde avocado, dar în culori mai neutre … grilă grafică alb, bej, negru, gri, și chiar și câteva cu motive florale.

Încă disponibil după 40 + ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *